Op zoek naar een cartooneske illustrator?

Danibal's vlotte cartoonstijl leent zich uitstekend voor een vrolijke noot in een jaarverslag, wat luchtigheid in een voorlichtingscampagne, een kinderboek of snelle tekeningen om een weblog te verfraaien.

Cartoon op maat

Je mag mensen best een beetje plagen. Met een cartoon kun je soms prikkelen of mensen aan het denken zetten. 

De tekening hiernaast stond in de Intermediair bij een artikel over de embedded designer.

Cartoon als katalisator

Tijdens het evenement of de brainstorm, laat je de cartoonist schetsen, zweten en zwoegen. Dat is de oogstfase. Kort daarna kun je een aantal puntige of verhelderende illustraties verwachten die kunnen worden meegenomen in je verslag. De illustratie hiernaast kwam tot stand na een brainstorm op het Ministerie van Buitenlandse Zaken i.v.m. een wereldtentoonstelling.
Plaatje bij een praatje

Soms heb je een helder verhaal, maar wordt je punt nog duidelijker als je het kan visualiseren. Het 'ganzenbord' hiernaast kwam tot stand in gesprek met de Gemeente Utrecht. Het staat niet op zichzelf maar werd gebruikt in een presentatie. Het detail hierboven was van een praatplaat voor Pitchies, als middel bij een reïntegratietraject voor jongeren.

Beeld nodig?

Laten we koffie drinken. Stuur een mail via onderstaande button. Mocht dat niet werken: d [apenstaartje] danibal [punt] nl. Ik neem zsm contact met u op via mail of telefoon.