Op zoek naar een Live-cartoonist?

Een tekenaar erbij zorgt ervoor dat de informatie beklijft. Mijn specialiteit is live-cartooning tijdens vergaderingen, congressen en brainstorms. Ik faciliteer als tekenaar met snelle gevatte observaties en visuele samenvattingen. De cartoons zorgen voor extra inzicht en een glimlach. Ik hou ervan om inhoudelijk uitgedaagd te worden en ik denk ook graag mee. Afsluiten met een cartoon wrap-up, een pdf nasturen naar alle deelnemers behoort tot de mogelijkheden. 

Engels en Duits ook geen probleem.

Live-tekenen

Je kunt mij inschakelen om al tekenend mee te denken, live-cartooning en visuele kanttekeningen.

Illustraties/cartoons

Zoek je cartoons op maat? Mijn vlotte cartoonstijl leent zich uitstekend voor snelle illustraties bij een weblog of tijdschrift.

Vormgeving

Mijn ervaring als vormgever komt van pas als er bijvoorbeeld een cartoonboekje moet worden gemaakt in uw huisstijl.

Even voorstellen

Dit ben ik, Danibal, aan het werk. De echte naam is Daniel Hentschel (1977). Ik ben getrouwd, we hebben twee zonen, huisdieren en wonen in Utrecht. Naast cartoonist ben ik ook actief als muzikant (experimentele zanger en mondharpist) en als organisator van kleinschalige evenementen.

Improvisatie is in mijn werk een belangrijk aspect. Zowel in de muziek als bij live-tekenen. Snel schakelen, anticiperen, associeren en spelen. Dat houdt de geest fris en onbevangen. (Foto: René Fokking)
Danibal heeft getekend voor

Een greep uit de opdrachtgevers: PWC, HSO, Rituals, PAX voor de Vrede, V&VN, FMO, Garage2020, T-Systems, ACCOR, Sport Utrecht, GroenLinks, MN, Welzaam Utrecht, WSP (amsterdam), Gemeente Utrecht, Utrecht Marketing, GZA, Samsung, Provincie Amersfoort, Regio Rivierenland, More Info, Veiligheidshuis Midden-Nederland, HvA, Design Innovation Group, Ministerie BuZa, Open Concept, WeenerXL, ROM Utrecht, Quisma, Huis vol Energie, Guerilla Gardeners…


Partners: 

DrawUp! (Collectief live-tekenaars), Broek & Buuren (Evenementen op maat) Ilumy (Strategic prototyping)

Neem nu contact op met Danibal.

Stuur een mail via onderstaande button. Mocht dat niet werken: d [apenstaartje] danibal [punt] nl. Ik neem zsm contact met u op via mail of telefoon.