Wat kan ik voor je doen?

Welkom! Op deze pagina's vind je diverse voorbeelden van mijn toegepaste werk. Mijn specialiteit is live-cartooning tijdens vergaderingen, congressen en brainstorms. Ik faciliteer als tekenaar met snelle gevatte observaties en visuele samenvattingen. Ik zorg voor extra inzicht als er een hoge informatiedichtheid is! Een tekenaar erbij zorgt ervoor dat het beklijft. Ik hou ervan om inhoudelijk uitgedaagd te worden en ik denk ook graag mee indien gewenst. Elke situatie is weer anders.

Live tekenen

Je kunt mij inschakelen om al tekenend mee te denken, live cartooning en visuele kanttekeningen.

Illustraties/cartoons

Zoek je cartoons op maat? Mijn vlotte cartoonstijl leent zich uitstekend voor snelle illustraties bij een weblog of tijdschrift.

Vormgeving

Logo nodig? Een brochure of je eigen website? Ik denk graag met je mee vanuit mijn ervaring als vormgever.

Even voorstellen

Dit ben ik, Danibal, aan het werk. De echte naam is Daniel Hentschel (1977). Ik ben getrouwd, we hebben twee zonen, huisdieren en wonen in Utrecht. Naast tekenen en vormgeven ben ik ook actief als muzikant (experimentele zanger en mondharpist) en ik organiseer activiteiten zoals de maandelijkse show De Komijnen en het podium voor boventonen, Klangkörper

Improvisatie is in mijn werk een belangrijk aspect. Zowel in de muziek als bij live-tekenen. Snel schakelen, anticiperen, associeren en spelen. Dat houdt de geest fris en onbevangen. (Foto: René Fokking)

Danibal heeft getekend voor

PAX voor de Vrede, V&VN, Garage2020, ACCOR, Sport Utrecht, GroenLinks, MN, Welzaam Utrecht, WSP (amsterdam), Gemeente Utrecht, Provincie Amersfoort, More Info, Veiligheidshuis Midden-Nederland, HvA, Design Innovation Group, Ministerie BuZa, Open Concept, Quisma, Huis vol Energie, Guerilla Gardeners…


Partners: 

DrawUp! (Collectief live-tekenaars), Broek & Buuren (Evenementen op maat) Ilumy (Strategic prototyping)

Neem nu contact op met Danibal.

Stuur een mail via onderstaande button.